Over mij

Lieve ouders,


Mijn naam is Marieke en ik ben gecertificeerd Gentle Sleep Coach. Daarnaast afgestudeerd orthopedagoge aan de Universiteit in Amsterdam, jarenlang met gezinnen en kinderen gewerkt in onder andere de weekendopvang, de kinderopvang en op scholen. 

Zelf ben ik inmiddels ook moeder van dochtertje Olivia (april 2020), die een hele goede slaper is waardoor ik samen met mijn vriend volop van haar en het gezinsleven kan genieten. Dit gun ik andere gezinnen ook! Door mijn achtergrond als orthopedagoog kreeg ik steeds meer vragen van gezinnen uit mijn omgeving en de meeste vragen gingen over slaap.  Dat heeft er toe geleid dat ik besloot de opleiding tot Gentle Sleep Coach te volgen.

Naast mijn afgeronde studie Orthopedagogiek (MSc) en afgeronde opleiding tot Gentle Sleep Coach ben ik aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Kinderslaapcoaches (NBKSC). Hiermee wordt de kwaliteit van de kinderslaapcoaching in Nederland gewaarborgd.


Inmiddels heb ik al heel veel gezinnen en kindjes aan meer slaap geholpen. Dat geeft mij enorm veel energie en dat gun ik iedereen! Zullen we eens kennismaken?